İnkılap İlkokulu


Vizyon: Başarıyı hedef edinmiş, Teknolojiyi takip edebilen, Araştırmacı, Özgüveni gelişmiş, Çevresiyle uyum içinde olan, Dürüst bireyler yetiştirmek. Kaliteyi artırmak ve SBS sınavlarında öğrenci başarımızı en üst seviyeye çıkarabilmek ve imkanları zorlayarak okulumuzun,sosyal ve fiziki şartlar yönünden bölgenin en iyi okulu olmasını sağlamaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçlarının gerçekleşmesi için okul yöneticileri, öğretmenler, hizmetliler, öğrenci ve velilerin işbirliğini sağlamak. Teknolojinin olumsuz yönlerinin öğrencilerden uzak tutup, destekleyici, yaşamı kolaylaştırıcı bir araç olduğunu benimsetmek ve sürekli bir iyileştirmeyi göstermektir.

Başarılar: Okulumuz Eğitim ve Spor alanlarında birçok derece ve kupa kazanmıştır.

Saatler: 7:30- 12:20 / 12:30 - 17:20
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04126115152

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://inkilap.meb.k12.tr

Adres - SARAY MAH. 50.YIL Cadde Dış Kapı No3 ERGANİ/DİYARBAKIR

Öğretmen :42
Öğrenci :880
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Saray Mahallesi. 50.yıl cadde no:1 / ERGANİ-DİYARBAKIR

Adres - SARAY MAH. 50.YIL Cadde Dış Kapı No3 ERGANİ/DİYARBAKIR

Ulaşım Diyarbakır - Elazığ yolu üzerindeki ilçemize ulaşım gün içerisinde rahatlıkla sağlanmakta. okulumuza ilçemizin belediye otobüsleri ve minibüsler ile 5 dk.aralıklarla ilçe içerisindeki yerleşim yerlerinden ulaşın sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Diyarbakır il merkezine 50 km uzaklıkta olan okulumuz, Ergani ilçe merkezinde belediye binasının yanında yer almaktatır. Konum olarak ilçemizin en merkezi okuludur.